Coolline – Solar geeft geen toegevingen aan de kwaliteit van de omvormers deze is immers het hart van u Zonnepanelen die zonne-energie überhaupt eerst bruikbaar maakt voor het elektriciteitsnet.
Het beste modul onder de beste omstandigheden kan niet renderen indien de omvormer de geproduceerde gelijkstroom niet performant kan omzetten tot onze wisselstroom van 230 volt of 400 volt.
Vandaar dat wij met SMA en Omnik samenwerken.
Het is een misverstand dat elke omvormer voor iedere installatie kan ingezet worden.
Er dient voor elke installatie een individuele softwarematige berekening gemaakt te worden om het hoogst mogelijke systeemrendement te bekomen.
Het spreekt vanzelf dat met een slecht systeemrendement de jaaropbrengst minder goed zal zijn.
Onze technische dienst is hiervoor opgeleid om het beste rendement voor u te vinden.
De standaard garantie op de omvormers van 5 jaar en bij Omnik zelfs 10 jaar, kan u laten verlengen tot 20 jaar mits een bijkomende verzekering.

Wij bieden omvormers voor alle types zonnepanelen aangesloten op de installatie van uw woning, maar ook voor commerciële toepassingen in bedrijven. Dit voor de klassieke net verbonden systemen.
Efficiënt en degelijk om jaren energie op te wekken.

Als wereldwijd toonaangevende specialist in fotovoltaïsche installatietechniek bepaalt SMA vandaag de norm voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen.
Het aanbod van SMA omvat een breed gamma aan efficiënte omvormers

Zonnestroominstallaties worden geïnstalleerd op plaatsen waar ze zo veel mogelijk zonlicht in stroom kunnen omzetten. Maar het valt niet altijd te voorkomen dat dakkapellen, schoorstenen of bomen tijdelijk een schaduw op de zonnepanelen werpen. Dat vermindert de energieopbrengst.
Daarom heeft SMA ShadeFix ontwikkeld, een software die de opbrengst in alle omstandigheden optimaliseert. En het beste is: SMA ShadeFix is gratis in SMA omvormers geïntegreerd.

https://www.sma-benelux.com/shadefix.html

Als het dan toch eens fout loopt en er een probleem opduikt kunt u bij SMA rekenen op uitstekende na-service.

• Omruiling binnen de 48 uur bij een defect
• Fabrieksgarantie van 5 jaar, die u kunt uitbreiden tot 10, 15, 20 of 25 jaar
• Uitgebreide stockvoorraad. Daardoor is er geen wachttijd.

https://www.sma-benelux.com/producten.html

Wij zijn gesloten wegens de corona maatregelen

Voor private en publieke bedrijven en diensten die noodzakelijk zijn voor de bescherming van de vitale belangen van de Natie en de behoeften van de bevolking (zie bijlage van het ministerieel van 28 oktober 2020)

Gezien deze maatregelen, zijn wij gedwongen om onze winkel te sluiten.
Wij zijn enkel via mail te bereiken.
Voor dringende interventies, gelieve te mailen of in te spreken op onze voicemail.